Kontakt

Fremvisning i mit atelier

Et maleri skal se og opleves i virkeligheden, her kommer det bedst til sin ret. Jeg fremviser meget gerne mine malerier i mit atelier.

Kontakt mig venligst forinden, så du/I ikke kommer forgæves.

Kunst – virksomheder/kunstforeninger

Jeg tilstræber med min kunst at skabe et godt og inspirerende miljø for beskueren, og at det giver energi og glæde i hverdagen, hvor mennesker færdes. Mine malerier vil derfor med fordel kunne anvendes som en udsmykning af en virksomhed, eller som indkøb af en kunstforening til dens medlemmer og foreningen.

Kontakt mig meget gerne for en uforpligtende samtale, eller aflæg et besøg i mit atelier til en fremvisning. Jeg har ligeledes mulighed for at møde frem til Jer med et udvalg af malerier til en uforpligtende fremvisning forinden en aftale om en udstilling/køb af maleri.

For udstilling i henholdsvis virksomhed – kunstforening aftales vilkårene skriftligt.

  • Efter aftale leverer jeg et bredt udvalg af 10 – 15 malerier til ophæng i en mdr., længere tid kan aftales.
  • Jeg sørger for ophæng og nedtagning, med mindre andet aftales
  • Jeg sørger for præsentationsmateriale samt prisliste
  • Virksomheden – kunstforeningen forpligter sig til køb af minimum et eller flere malerier, dog for mindst 5 – 6.000 kr.
  • Alle malerier hænger udstillingsperioden ud, også selvom det må blive solgt undervejs.

Forsikring og afskrivningsregler 

Udstillingsstedet er ansvarlig ift. forsikring af de udstillede malerier, og erstatningspligtige i tilfælde af, at malerierne skulle tage skade, udsat for brand, indbrud, eller lign.

Vær venligst opmærksom på nye forbedrede afskrivningsregler for kunstkøb af virksomheder. Købes f.eks. et maleri til 100.000 kr., kan der årligt afskrive 25 pct. af værdien. Er købsprisen 12.300 kr. eller mindre pr. værk kan virksomheden trække hele beløbet fra i det år, hvor kunstværket er købt. Værket skal være 1. gangskøb af kunstneren eller galleriet, som har det i kommission. Ovennævnte regler er gældende for originale værker; malerier, fotografisk kunst, skulpturer, installationskunst og grafik. De forbedre afskrivningsmuligheder gør det mere attraktivt at købe kunstværker.

Kontakt evt. en revisor for nærmere information. Læs evt. om skattefordelene på kulturområdet på http://www.kum.dk. Læs lovteksten i lov nr. 1389 af 20. dec. 2004.

De anførte priser på værkerne er for de mellemstore og små malerier med billedramme, og for de store malerier, er det uden billederamme med mindre andet aftales.

Alle malerier er blevet behandlet med Golden Polymer UVLS Varnish/lak.

Kontakt mig venligst:
Tina Veng Johansen
Mobil: 60545322 eller pr. Mail: arttvj@gmail.com

Find mig på Facebook: http://www.facebook.com/arttvj